انواع پوشش و رنگ صنعتی

ساخت وبلاگ

در محیط های صنعتی ، که ساییدگی روزانه سطح و قرار گرفتن در معرض عوامل فیزیکی و شیمیایی بیشتر است ، انتخاب صحیح انواع پوشش و رنگ صنعتی هنگام انجام کار نقاشی یا رنگ آمیزی مجدد بسیار حیاتی است تا به پایان رسیدن ، مقاومت و دوام مطلوب در طول زمان برسید.

رنگ صنعتی

هنگام انتخاب نوعی رنگ صنعتی یا سایر موارد ، شرایط زیادی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. بنابراین ، در این محتوا به ارائه اطلاعات ارزشمند به مشتریان صنعتی در فرایند تصمیم گیری آنها خواهیم پرداخت.

دانستن انواع رنگ های صنعتی موجود ، ویژگی ها و انواع کاربرد آنها به شما کمک می کند مشکلات احتمالی را تشخیص داده و نیازهای کاربردی را بهتر هدایت کنید.

چه چیزی یاد خواهید گرفت؟
رنگ صنعتی چیست؟
هدف از رنگ صنعتی
عناصری که رنگ صنعتی را تشکیل می دهند
رنگدانه ها
ویژگی های رنگ صنعتی
ویژگی های رنگ مایع
ویژگی های فیلم رنگ خشک
انواع رنگ صنعتی
بستگی به موقعیت در سیستم اتمام دارد
بستگی به ترکیب آن دارد
بستگی به روند خشک شدن دارد

رنگ صنعتی چیست؟

از نظر فنی ، می توان گفت که رنگ صنعتی محصولی است که به صورت مایع ، خمیر یا پودر ارائه می شود و با فرایند مناسب روی سطح اعمال می شود ، باید با فرایند پخت به یک فیلم جامد ، پلاستیکی ، چسب تبدیل شود که از آن محافظت و / یا همزمان تزئین می کند.

Qué es la pintura industrial y tipos
با تمرکز بر زمینه صنعتی ، می توانیم به عنوان پوشش صنعتی محصولات مربوط به رنگ آمیزی ، فرآیندهای حفاظت و نگهداری سازه ها ، ماشین آلات ، کالاهای مصرفی و هر محصول مرتبط با یک بخش صنعتی خاص را تعریف کنیم.

ویژگی های رنگ صنعتی

  • براقیت سطحی فوق العاده
  • چسبندگی بسیار بالا
  • مقاوم در برابر رطوبت
  • مقاوم در برابر دما تا 150+ درجه سانتی گراد
  • ضد اسید و ضد باز و انواع حلال ها
  • مقاومت فوق العاده در برابر خش و سایش
  • مقاومت بسیار بالا در برابر ضربه مستقیم
  • ماندگاری طولانی در فضای داخلی
  • مقاومت در برابر خوردگی

هدف از رنگ صنعتی چیست؟

رنگ صنعتی دو هدف اصلی دارد:

از یک طرف ، برای محافظت از حمایت های مختلف در برابر تجاوزاتی که ممکن است مورد حمله قرار بگیرند ، هم از نظر جسمی (تأثیرات) و هم از نظر شیمیایی و زیست محیطی (خوردگی ، آب و هوا و غیره).
از طرف دیگر ، به منظور ایجاد جلوه ای بهینه ، حتی افزایش ارزش افزوده آن ، زیبایی ظاهری بهتری به قطعه می بخشد.
این نکته آخر که تا حدودی ذهنی تر و ارزیابی آن دشوار است ، ما بر روی اطلاعات یک سیستم نقاشی متمرکز می شویم که عملکرد عالی را بسته به محیطی که در معرض آن است تضمین می کند.

کاربرد ها

  • ماشین آلات صنعتی پیشرفته
  • مخازن حلال
  • مخازن پتروشیمی
  • تجهیزات پتروشیمی
  • خط کشی کف سالن
  • صنایع پمپ سازی
  • لوازم خانگی
  • سطوح سیمانی، بتونی و سنگی
  • سطوح چوبی
  • سطوح شیشه ای

برای رسیدن به این اهداف ، رنگ صنعتی اساساً از عناصر زیر تشکیل شده است:

چه عناصری که رنگ صنعتی را تشکیل می دهند؟

رنگدانه ها
هدف آن در درجه اول در دادن رنگ و مات به رنگ رنگ است. اینها معمولاً مواد جامد به شکل پودر بسیار ریز اندازه ذرات هستند که از طریق یک فرآیند آسیاب مناسب در حضور چسب ، به ذرات اولیه تجزیه می شوند تا حداکثر عملکرد رنگ را بدست آورند.

رنگدانه های مختلف را می توان به عنوان دسته بندی کرد:

رنگدانه های پوششی بیشترین استفاده را دارند. آنها از طریق اثر ترکیبی ضریب شکست آن در رابطه با چسب ، گرانولومتری و پدیده های انعکاس نوری که روی کت رنگ می افتد ، کدری به رنگ می بخشند.
رنگدانه های ضد خوردگی: در آغازگرها یا اولین لایه های تماس مستقیم با فولاد استفاده می شود ، با ایجاد انفعال آندی یا کاتدی جریان الکتروشیمیایی تولید شده روی سطح فلز ، از خوردگی جلوگیری و جلوگیری می کند.
رنگدانه ها یا مواد پرکننده پخش کننده هیچ کدری ندارند و به دلیل ضریب شکست پایین به سختی بر رنگ رنگ ها تأثیر می گذارند. آنها به طور کلی در آسترها و پوشش های پایه برای دستیابی به فیلم های مات یا ساتن و به عنوان پرکننده در پوشش رنگ استفاده می شوند. مثالها: کربنات کلسیم ، تالک ، میکا ، کائولن و غیره
رنگدانه های خاص: برخی از رنگدانه های مورد استفاده در پوشش های صنعتی که به دلیل خاصیت نمی توانند در گروه های فوق طبقه بندی شوند عبارتند از:
رنگدانه های فلزی.
رنگدانه های مرواریدی.
رنگدانه های نفوذی.
رنگدانه های سمی.
صحافی
این جز component اساسی رنگ است که به آن امکان تشکیل یک فیلم چسبنده پس از خشک شدن رنگ را می دهد. ویژگی های مکانیکی و شیمیایی رنگ به کلاسورها و در نتیجه به ظرفیت محافظتی آنها بستگی دارد.

از نظر فنی آنها پلیمرهایی با وزن مولکولی کم یا متوسط ​​هستند که از طریق عملکرد اکسیژن در هوا ، گرما و غیره سطح پلیمریزاسیون آنها را افزایش می دهند تا اینکه کم و بیش به مواد جامد پلاستیکی و نامحلول تبدیل می شوند. در اینجا چند نمونه از اتصال دهنده ها وجود دارد:

رزین های آلکیدی.
رزین های اکریلیک.
رزین های وینیل.
رزین های اپوکسی.
رزین های پلی استر.
رزین های پلی اورتان.
رزین های سلولزی.
رزین های لاستیکی کلره دار.
و غیره.
حلالها
مأموریت حلالها اساساً در اجازه دادن به رنگ برای استفاده از روش انتخاب شده و سازگاری مناسب به آن است ، زیرا یک رنگ بدون حلال ، فقط بر اساس رنگدانه و چسب ، دارای گرانروی بسیار بالایی است.

یکی دیگر از مأموریت های آن امکان ساخت رنگ و حفظ ثبات آن در ظرف است.

blog...
ما را در سایت blog دنبال می کنید

برچسب : انواع رنگ صنعتی ,رنگ صنعتی چیست ,کاربرد رنگ صنعتی چیست ,بهترین رنگ صنعتی چیست, نویسنده : راشان فام rawshanfam بازدید : 191 تاريخ : شنبه 22 خرداد 1400 ساعت: 14:42