انواع رنگ های ساختمانی را بشناسید

ساخت وبلاگ

رنگ کردن با رنگ های ساختمانی

فهرستی که در ادامه می خوانید:
1. مقدمه
2 ترکیبات رنگ
3 نوع رنگ
4 رنگ به پایان می رسد
4.1 رنگ مات
4.2 پوسته تخم مرغ و ساتن
4.3 نیمه براق
4.4 براق
5 مقاله مرتبط با ویکی طراحی ساختمانها
6 مرجع خارجی
معرفی
رنگ یک ماده مایع یا ماستیک است که می تواند برای رنگ آمیزی ، محافظت و ایجاد بافت روی سطوح اعمال شود. آنها معمولاً به صورت مایع ذخیره می شوند و پس از استفاده در یک لایه نازک خشک می شوند. رنگها به عنوان بخشی از فرآیند ساخت ، طبقه بندی می شوند تزئینی ، در محل اجرا می شوند یا به صورت صنعتی اعمال می شوند. حال انواع رنگ های ساختمانی را بشناسید

ویژگی های رنگ های ساختمانی

برخی از ویژگی هایی که معمولاً از یک رنگ مورد نیاز است شامل موارد زیر است:

قابلیت استفاده آسان
جریان خوب از مارک های برنامه (به عنوان مثال ، قلم مو).
قابلیت تشکیل یک فیلم محافظ مداوم.
تیرگی زیاد
خشک شدن سریع
مقاومت در برابر خوردگی.
مقاومت در برابر آب و گرما.
پایداری رنگ در برابر اشعه مرئی و فرابنفش.
مقاومت در برابر سایش و خراش.
ماندگاری
انعطاف پذیری
به راحتی تمیز می شود
رنگ را می توان با قلم مو یا غلتک یا با غوطه وری ، روانکاری ، پاشش ، پاشش گرم ، پاشش الکترواستاتیک ، پاشش بدون هوا ، استقرار الکترود ، پوشش پودر ، اشباع خلا vac ، غوطه وری و غیره استفاده کرد.

مواد تشکیل دهنده رنگ ساختمانی

رنگ ساختمانی

رنگ ها ممکن است با استفاده از رنگدانه ها ، چسب ها ، مواد گسترش دهنده ، حلال ها و مواد افزودنی تولید شوند.

رنگدانه ها رنگ را با رنگ و تیرگی آن فراهم می کنند. رنگدانه ها را می توان از مشتقات آلی یا معدنی تهیه کرد. پودر رنگدانه در فرآیند معروف به "خیس شدن" به ذرات منفرد تقسیم می شود که توسط یک پوشش دهنده (رزین) پوشانده شده و پراکنده می شوند.

چسب یک پلیمر است که برای نگه داشتن رنگدانه در یک ماتریس تشکیل می شود. سه صحافی که معمولاً مورد استفاده قرار می گیرند:

پلیمرهای اکریلیک.
پلیمرهای آلکیدی.
پلیمرهای اپوکسی.
برای دستیابی به سازگاری مورد نیاز ، یک حلال آلی اضافه می شود و کاربرد رنگ را کاهش می دهد تا ویسکوزیته آن کاهش یابد.

توسعه دهنده ها نیز ممکن است اضافه شوند. این ذرات رنگدانه بزرگتر چسبندگی بهبود یافته و فیلم را تقویت می کنند.

بسته به نوع استفاده از انواع رنگ های ساختمانی را بشناسید ، مواد افزودنی دیگری نیز ممکن است برای اصلاح خصوصیات رنگ مایع یا لایه خشک استفاده شود:

Driers: برای تسریع در زمان خشک شدن.
سیلیکون ها: برای بهبود مقاومت رنگ در برابر آب و هوا.
Dispersants: برای جداسازی و تثبیت ذرات رنگدانه.
عوامل تیکسوتروپیک: اینها رنگهایی با قوام ضخیم را ارائه می دهند.
عوامل ضد رسوب: از این مواد برای جلوگیری از ته نشینی رنگدانه استفاده می شود.
باکتری کش: این مواد وقتی رنگ در قوطی باشد به عنوان ماده نگهدارنده عمل می کنند.
قارچ کش و جلبک کش: از فیلم های رنگی در برابر کپک ، جلبک و گلسنگ محافظت کنید.

انواع رنگ ساختمانی

رنگ ساختمانی

رنگ مبتنی بر روغن ، که به عنوان "مینا" نیز توصیف می شود ، به دلیل سختی و دوام معمولاً برای فضای خارجی ، چوب و فلز استفاده می شود. این می تواند باعث ایجاد براق روی سطح شود. مینای دندان بر پایه روغن بسته به شرایط تهویه و رطوبت بین 8 تا 24 ساعت خشک می شود.

رنگ مبتنی بر آب ، که به عنوان "رنگ لاتکس" یا "اکریلیک" توصیف می شود اگر ماده اتصال دهنده نوعی اکریلیک باشد ، خشک شدن آن کمتر از روغن پایه است ، با این حال ، براقیت کمتری دارند و اغلب دوام کمی دارند.

اگرچه رنگ کاملاً رنگی نیست ، اما در هنگام کار با رنگ ، پرایمر اغلب به عنوان یک جز component مورد نیاز است. رنگ با پایه روغنی به آغازگر پایه روغن نیاز دارد و رنگ پایه نیز به آغازگر پایه آب احتیاج دارد.

به طور کلی ، رنگ های روغنی را می توان بر روی رنگ های پایه آب قرار داد ، اما رنگ های پایه را نمی توان روی رنگ های روغنی استفاده کرد.

رنگ مات

متداول ترین پوشش داخلی دیوار "مات" است که با استفاده از برس یا غلتک به راحتی قابل استفاده است و درخشش یا براقیت منحصر به فرد در پایان را ایجاد نمی کند. یک رنگ ثابت اغلب با استفاده از بیش از یک لایه تک به دست می آید. با این حال ، رنگ مات به راحتی مشخص می شود و نیاز به روتوش منظم دارد.

پوسته و ساتن

جلد پوسته تخم مرغ درخشش بسیار ظریفی دارد اما بدون صافی همانند روکش ساتن است. از آنجا که فقط تا حدی بازتابنده هستند ، نقایصی را برجسته نمی کنند و آنها را به عنوان رنگ دیوار داخلی مناسب می کند. کاربرد آنها آسان است و اغلب می توانند به خوبی با یک لایه پوشانده شوند. آنها اغلب در محیط های پرمخاطب مانند آشپزخانه و حمام ، جایی که مقاومت در برابر آب دارند ، استفاده می شود و قابل تمیز شدن است.

نیمه براق

نیمه براق بیشتر برای پیرایش هایی مانند تخته پایه ، قالب و درب بیشتر از دیوار استفاده می شود. پایان سختی دارد ، به راحتی تمیز می شود و برای استفاده های سنگین مناسب است. درخشش کمتر از براقیت کامل است ، اما یک پوشش برای پوشش خوب معمولاً کافی است.

براق

این معمولاً در کارهای چوبی و فلزی استفاده می شود زیرا درخشندگی بالایی را ایجاد می کند. با این حال ، رنگ براق عیب هایی را نشان می دهد و اغلب به چندین لایه نیاز دارد.

blog...
ما را در سایت blog دنبال می کنید

برچسب : رنگ ساختمانی ,انواع رنگ ساختمانی چیست ,کاربرد رنگ ساختمانی ,مزیت رنگ ساختمانی چیست, نویسنده : راشان فام rawshanfam بازدید : 272 تاريخ : شنبه 22 خرداد 1400 ساعت: 15:08